Daden

 

Heldendaden biedt:

 

Heldendaden verzorgt verzending nieuwsbrieven van A tot ZGrafisch ontwerp & communicatieadvies : Nieuwe heldendaad!
Heldendaden heeft al vele ontwerpen verzorgd voor o.a. posters, flyers, brochures en menukaarten. Maar ook voor effectieve nieuwsbrieven ben je bij Dorinde van Helden aan het juiste adres. Je wilt jouw boodschap, product of dienst onder de aandacht brengen maar hebt er zelf geen zin in, idee van of tijd voor? Heldendaden verzorgt de opmaak, tekst en beeld, de verzending naar je contacten en biedt inzicht wie je mailing gelezen heeft.

 

Improvisatietheater leuke act die verbindt tijdens borrelImprovisatietheater : Voor verbinding 
De genodigden op uw evenement, borrel of teambuilding beleven een bijzonder avontuur via onze unieke methode. Via een koptelefoon krijgen ze instructies en beleven samen iets bijzonders mee met een verrassende uitkomst. 

De gedeelde ervaring smeedt in korte tijd een band. Daardoor de ideale tool om in te zetten tijdens een netwerkborrel of teambuilding.

 

Theater op maat origineel en leukTheater op maat : Voor een feestelijke inleiding 
Heldendaden verzorgt originele acts op maat om uw evenement, borrel of teambuilding feestelijk in te leiden.

Nieuw is de humoristische voorstelling Pop-up die thema’s als samenwerking, werkdruk, targets halen e.d. luchtig aanraken. Goed in te zetten voorafgaand aan een workshop of teambuilding.

 

Workshops die verbindenWorkshops : Voor verdieping
Onder leiding van een trainer of speldocent gaan uw werknemers de diepte in. Wij bieden diverse workshops waarbij specifieke thema’s besproken kunnen worden. Onder andere:

• Hart voor jezelf: presenteren, focus op je houding en stem, hoe verkoop je jezelf.
• Hart voor de ander: Conflicthantering, grenzen aangeven, feedback geven en ontvangen. 
• Hart voor de zaak: Waar ga je voor en waar ben jij goed in?
• Zakelijk flirten.