Grafisch ontwerp

Eigen werk

Unieke kerst advent kaart 2020 – 2021

Een unieke kerst advent kaart met 7 luikjes. Biedt niet alleen warmte, kracht en tranen van plezier maar ook een gloeiend hart van geluk.

Dit jaar helaas geen uitbundige kerstdiners aan lange tafels of grootschalige feestjes om swingend het nieuwe jaar in te glijden. Deze unieke kerst advent kaart laveert je plezierig de feestdagen door en zorgt voor verbinding. Deze kaart heeft zeven luikjes en biedt vanaf 1e kerstdag t/m oud & nieuw elke dag een feestelijke boost en een mooi gedichtje (klavier poëzie). 

Wil jij iemand verrassen tijdens de feestdagen?
Heel leuk! Bestel hier snel een kaartje per mail, de oplage is beperkt.
Kosten: 1 kaart: € 6,- p/st. | 5 kaarten: € 5,50,- p/st. (€ 27,50) | 10 kaarten: € 5,- p/st. (€ 50,-) Bovenstaande prijzen zijn exclusief verzendkosten.

Handgemaakte kaarten

Kaarten van dames met mooie jasjes, waarop je een boodschap kunt schrijven. Diverse uitvoeringen.

Wil je ook een dame met inhoud? 
Bestel hier een kaart per mail. Kosten: € 5,- per stuk, exclusief verzendkosten.  

Drukwerk

Heldendaden heeft al heel wat grafisch werk verzorgd van posters, flyers en brochures voor opdrachtgevers als Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem, Open Ateliers Jordaan, Van Ekeris Expo service. Bekijk hier de ontwerpen.

Online

Ook voor effectieve nieuwsbrieven en digitale content ben je bij Heldendaden aan het juiste adres. Ik ben zeer creatief op het gebied van vormgeving en de vertaling van jouw boodschap in aansprekend beeld en heldere teksten. Ik verzorg de opmaak, tekst en beeld, de verzending naar je contacten en bied inzicht wie je mailing gelezen heeft. Bekijk hier een aantal voorbeelden.

Communicatieadvies

Ik (Dorinde van Helden) ben een ondernemende communicatie professional. Een verhalenverteller, goed in de vertaling van strategie naar concrete middelen en pakkende content. Ik ben enthousiast, veelzijdig, empathisch en een goede organisator. Ik lever mijn projecten tijdig en binnen budget op. Een creatieve ontwerper en bedreven in (web)redactie, free publicity en social media. 

Bekijk mijn werkervaring & aanbevelingen op mijn LinkedIN pagina


Tarieven

  • Grafisch ontwerp & advies: € 55,= per uur
  • Nieuwsbrief op maat: Vanaf € 250,= (afhankelijk van je wensen).

Bel of mail me, ik help je graag.


Tips ter verbetering van je nieuwsbrief

Restyling door Heldendaden