Grafisch ontwerp

Eigen werk

Ansichtkaartboekjes met 6 postkaarten

Wil je bubbels strooien om iemand te verrassen, te troosten, iets te vieren of gewoon voor de zomaar? Je hebt de keuze uit twee varianten. Elk ansichtkaartboekje biedt 6 postkaarten. Kaarten bekijken >

Bestel hier een kaart per mail. Kosten: 1 boekje: € 6,- | 2 boekjes of meer: € 5,- p/st (excl. verzendkosten).


Unieke kerst advent kaart 2020 – 2021

Een unieke kerst advent kaart met 7 luikjes. Biedt niet alleen warmte, kracht en tranen van plezier maar ook een gloeiend hart van geluk.

Afgelopen kerst 2020 laveerde deze kerstadvent kaart je plezierig de feestdagen door en zorgde voor verbinding, met elke dag (vanaf 1e kerstdag t/m oud & nieuw) een feestelijke boost en een mooi gedichtje.

Dit item is uitverkocht. 


Handgemaakte kaarten

Kaarten van dames met mooie jasjes, waarop je een boodschap kunt schrijven. Diverse uitvoeringen.

Wil je ook een dame met inhoud? 
Bestel hier een kaart per mail. Kosten: € 5,- per stuk, exclusief verzendkosten.  


Drukwerk

Heldendaden heeft al heel wat grafisch werk verzorgd van posters, flyers en brochures voor opdrachtgevers als Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem, Open Ateliers Jordaan, Van Ekeris Expo service. Bekijk hier de ontwerpen.


Online

Ook voor effectieve nieuwsbrieven en digitale content ben je bij Heldendaden aan het juiste adres. Ik ben zeer creatief op het gebied van vormgeving en de vertaling van jouw boodschap in aansprekend beeld en heldere teksten. Ik verzorg de opmaak, tekst en beeld, de verzending naar je contacten en bied inzicht wie je mailing gelezen heeft. Bekijk hier een aantal voorbeelden.


Communicatieadvies

Ik (Dorinde van Helden) ben een ondernemende communicatie professional. Een verhalenverteller, goed in de vertaling van strategie naar concrete middelen en pakkende content. Ik ben enthousiast, veelzijdig, empathisch en een goede organisator. Ik lever mijn projecten tijdig en binnen budget op. Een creatieve ontwerper en bedreven in (web)redactie, free publicity en social media. 

Bekijk mijn werkervaring & aanbevelingen op mijn LinkedIN pagina


Tarieven

  • Grafisch ontwerp & advies: € 55,= per uur
  • Nieuwsbrief op maat: Vanaf € 250,= (afhankelijk van je wensen).

Bel of mail me, ik help je graag.