Grafisch ontwerp

Originele kaartboekjes cadeau doen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec eget massa non tortor laoreet semper hendrerit id magna. Cras hendrerit velit eu felis mollis rhoncus. Morbi et rhoncus neque, maximus vestibulum ipsum. Aliquam erat volutpat. Mauris tristique dui eget eleifend sagittis. Nunc suscipit tincidunt nibh, vel efficitur tortor gravida nec. Quisque sit amet dapibus ligula. Quisque volutpat dictum ex.

Drukwerk

Heldendaden heeft al veel grafisch werk verzorgd van posters en flyers tot brochures en menukaarten voor opdrachtgevers als Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem, Open Ateliers Jordaan, Van Ekeris Expo service. Bekijk hier de ontwerpen.

Online

Ook voor effectieve nieuwsbrieven en digitale content ben je bij Heldendaden aan het juiste adres. Ik ben zeer creatief op het gebied van vormgeving en de vertaling van jouw boodschap in aansprekend beeld en heldere teksten. Ik verzorg de opmaak, tekst en beeld, de verzending naar je contacten en bied inzicht wie je mailing gelezen heeft. Bekijk hier een aantal voorbeelden.

Communicatieadvies

Ik (Dorinde van Helden) ben een ondernemende en veelzijdige marketeer met ruim twintig jaar ervaring in zowel het commerciële- als culturele werkveld. Enthousiast en zelfstandig, met een eigen creatieve visie en ‘drive’ om projecten tijdig en binnen budget op te leveren. Bedreven in het schrijven en redigeren van allerhande teksten voor uiteenlopende doelgroepen en het ontwerpen van online- en print uitgaven. Groot netwerk in de theatersector, ruime ervaring met (web)redactie, online marketing, free publicity en effectieve inzet van social media.

Bekijk mijn werkervaring & aanbevelingen op mijn LinkedIN pagina


Tarieven

  • Grafisch ontwerp & advies: € 50,= per uur
  • Nieuwsbrief op maat: Vanaf € 250,= (afhankelijk van je wensen).

Bel of mail me, ik help je graag.


Tips ter verbetering van je nieuwsbrief

Restyling door Heldendaden