Daden

Heldendaden biedt:

Improvisatietheater leuke act die verbindt tijdens borrelImprovisatietheater : Voor verbinding
De genodigden op uw evenement of borrel beleven een bijzonder avontuur via onze unieke methode. Via een koptelefoon horen ze instructies en beleven samen iets bijzonders met een verrassende uitkomst. De gedeelde ervaring smeedt in korte tijd een band. Daardoor een ideale tool om in te zetten tijdens een netwerkborrel

Theater op maat origineel en leukTheater op maat : Voor een feestelijke inleiding
Heldendaden verzorgt originele acts op maat om uw evenement of teambuilding feestelijk in te leiden. Ook hebben we kant en klare acts in de aanbieding. Zoals de humoristische voorstelling Pop-up die thema’s als samenwerking, werkdruk en targets halen luchtig aanraakt. Of het eigentijdse sprookje Fayza en de Notenkraker, een hilarische roller coaster over het overwinnen van je angsten (voor jong & oud).

Workshops die verbindenWorkshops : Voor verdieping
Kom uit je hoofd en in je innerlijke kracht via de SoulCollageĀ® workshop. Of ga onder leiding van een trainer de diepte in met workshops als: Hart voor jezelf: Jezelf presenteren met focus op je houding en stem | Hart voor de ander: Conflicthantering, feedback geven en ontvangen | Hart voor de zaak: Waar ga je voor, waar ben jij goed in? of Zakelijk flirten: Vergroot je gun factor en maak sneller en succesvol contact.

Heldendaden verzorgt verzending nieuwsbrieven van A tot ZGrafisch ontwerp & communicatieadvies
Heldendaden biedt originele kaarten en cadeauboekjes, maar verzorgt ook grafische ontwerp op maat (logo’s, flyers, brochures, posters e.d.). Ook voor communicatie advies, effectieve nieuwsbrieven en content voor social media bent u bij Dorinde van Helden aan het juiste adres.