Theater op maat

Op zoek naar een feestelijke opening voor een evenement of borrel?

Huur Heldendaden in, dan krijgt u een unieke act op maat. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op.

Bij onderstaande opdrachtgevers leverden wij naar wens theater op maat:

Theater op maatSpeeddate consultants – Gemeente Rijswijk
Theater op maat (openingsact) en begeleiding van een netwerkbijeenkomst met als doel: meer overleg tussen huisartsen, scholen en kinderdagverblijven bewerkstelligen.

Troonredes op maat voor o.a. de volgende opdrachtgevers:
Robin Good, Change Management Consultants Haarlem,  REINprojectmanagement en Buurman & Buurman.

Clara & de NotenkrakerStichting Mooi Werk, Schiedam

Acts op maat_mogelijkheden
Zo vanuit het sprookjesachtige ballet van Tsjaikovski streken Clara en de Notenkraker neer in Schiedam. Dat Clara niet van suiker is en zomaar iets voor zoete koek slikt, bleek tijdens deze act op maat die we maakten voor de jaarlijkse Winterwandeling. NB. Deze korte act is uitgegroeid tot de jeugdvoorstelling Fayza & de Notenkraker.

Fortune tellers Kamer van Koophandel, Delft
Tijdens een fusie event van de Kamer van Koophandel in Delft hebben we met theater op maat de werknemers op geestige wijze met elkaar in contact gebracht.

Zusters (Clinique d’Amour) Freelancers United, Amsterdam | Juridisch Loket, Den Haag
Tijdens een aantal netwerkborrels voor de klanten van Freelancers United boden we met theater op maat entertainment en zorgden we voor een vrolijke en succesvolle middag/avond.

Bij het Juridisch Loket in Den Haag verbonden we collega’s met elkaar in vier energieke spelworkshops.

 


Voorstelling Pop-up: dynamisch, verrassend, grappig 

Naast theater op maat bieden wij ook kant en klare voorstellingen. Onze korte voorstelling Pop-up raakt thema’s als samenwerking, werkdruk en targets halen luchtig aan. Leuk om in te zetten voorafgaand aan een presentatie of verkooptraining.

Pop-up, the movie

Pop-up is een doldwaze en herkenbare voorstelling die ‘onze’ koopzucht op humoristische wijze voor het voetlicht brengt. In deze arena van verleiding wordt met scherp geschoten en is geen klant of verkoper veilig. The game is on!

Wij – twee keurige verkoopdames – poppen ook graag op tijdens uw event. Pop-up is een feest der herkenning en een ware traktatie. Doordat onderwerpen als klant- en servicegericht werken, salesvaardigheden en samenwerking de revue passeren, is deze act ook goed in te zetten voorafgaand aan een presentatie of verkooptraining. Daarbij zijn wij inzetbaar als theatrale hosts ter opluistering van uw event en bieden wij aanvullende workshops rond gewenste thema’s.

Duur: circa 20 minuten
Benodigd speelvlak: 4 x 4 meter
Spelers: Mariëlle Tolhuisen en Dorinde van Helden

Lees de lovende reacties van het publiek
• Klik hier voor een tariefindicatie


Bekijk ook:

Improvisatietheater
Workshops