Improvisatietheater

Clinique d'Amour verbindt mensen met elkaar

Unieke tool die elk event snel op gang brengt!

Het succes van improvisatietheater is dat het mensen verbindt. Men maakt snel contact, het bevorderd de feestvreugde en effectiviteit van uw netwerkborrel &  evenement.

Een bijzondere beleving
Via een koptelefoon hoort het publiek instructies in z’n oor. Als ze de teksten nazeggen en de regieaanwijzingen opvolgen, beleven uw gasten samen iets bijzonders met een verrassende uitkomst.

Improvisatietheater werkt altijd en overal
De gedeelde ervaring smeedt in korte tijd een band. Daarbij zorgen de instructies ervoor dat mensen zich openstellen en overgeven aan een theatrale ervaring. Dat maakt improvisatietheater uniek en ideaal voor netwerkborrels en teambuilding. Succes verzekerd, aldus eerdere opdrachtgevers over ons.

Meer zien?

Bekijk dan dit filmpje, waarbij een inkijkje wordt gegeven in deze bijzondere kliniek.


Wij bieden verschillende soorten improvisatietheater:

Improvisatietheater | Clinique d’Amour 

Zusters van Clinique d'Amour

Laat het hart sneller kloppen
De genodigden op uw evenement of borrel maken een afspraakje met de zusters, die na een intake de meest effectieve ‘behandeling’ adviseren. Deze worden per tweetal auditief toegediend. De duo’s horen instructies in hun oor en beleven samen iets bijzonders met een verrassende uitkomst.

We bieden diverse behandelingen die verbinden en zorgen voor een vrolijke boost. Na afloop bieden de zusters nazorg en kan men in de Pikanterette (de ‘apotheek’ van de Clinique) terecht voor een persoonlijk recept. Bekijk de laaiende recensies


Improvisatietheater | Grasland

grasland-in-actie

Schitter op een uniek stukje flora
Op uw evenement is het laatste stuk Grasland te bewonderen. De opzichter bewaakt dit uitstervende deel van de natuur. Als er een bezoeker komt die een rondleiding langs het unieke stukje flora wil, gaat het mis…

Grasland is een leuke ervaring voor twee. Via een koptelefoon krijgen de duo’s instructies wat te doen en te zeggen. Zo belanden ze in een grappige scene. We bieden verschillende scenario’s, allen rondom gras en duurzaamheid. Bekijk de lijst met tevreden opdrachtgevers

Grasland is ook goed in te zetten bij de workshops ‘Hart voor jezelf’ (presenteren) en ‘Hart voor de ander’ (conflicthantering).


Bekijk ook: