Act op maat: Clara en de Notenkraker

Onlangs streken Clara en de Notenkraker neer in Schiedam, zo uit het sprookjesachtige ballet van Tchaikovsky. Dat Clara niet van suiker is en zomaar iets voor zoete koek slikt, bleek tijdens deze act op maat. Het was één van de activiteiten die tijdens de jaarlijkse Winterwandeling van Stichting Mooi Werk te beleven waren.

Act op maat_Notenkraker & Clara

Een impressie 

Het publiek valt in het verhaal op het moment dat de Notenkraker en Clara zijn ontsnapt aan de Muizenkoning. De Notenkraker blijkt een prins en wil Clara als dank voor zijn redding meenemen naar zijn ‘Snoepgoedland’.

Hij schept op over alle lekkernijen in zijn Rijk, de chocospritsen vers uit de moestuin en maakt Clara lekker met een uitnodiging voor het Hoge Bloedsuiker Gala. ‘Dan ben je mijn eregast!’ Allemaal leuk en aardig denkt Clara, maar ze vindt dat ze eerst wat moeten daten. ‘Wat eten?’, vraagt de prins verward. ‘Nee, wat daten’, zegt ze, ‘op date … om elkaar beter te leren kennen. Dan weet ik ook gelijk wat voor snoep ik in de kuip heb’. 


Act op maat

Heldendaden verzorgt theater op maat en originele acts om uw evenement, borrel of teambuilding feestelijk in te leiden. Ook in te zetten om thema’s naar wens aan te stippen.

Een act of theater op maat voor een evenement of feest is al mogelijk vanaf € 550. Neem vrijblijvend contact op, Heldendaden denkt graag met u mee.