Clinique d’Amour op Wintertuin festival, Nijmegen


Op zoek naar de ware, of wil je de relatie met je schoonfamilie of collega’s verbeteren?

Op zaterdag 26 november 2011 kon men voor het eerst terecht bij de dokter en zusters van Clinique d’Amour. Deze kliniek die het hart sneller laat kloppen was tijdens het Wintertuin festival neergestreken op het binnenplein van het Lindenbergtheater in Nijmegen.

In dit hospitaal kon een afspraakje gemaakt worden voor een zinderend avontuur. De bezoekers wachtte een theatrale liefdesbehandeling, afhankelijk van hun wensen in de liefde. Het was dringen geblazen en na afloop werd de ‘Pikanterette’ druk bezocht voor de nodige nazorg en een persoonlijk recept ter onderhoud van de romantiek. Ook kon de Instant Boost CD worden aangeschaft, met 40 fijne complimenten.

De pers over Clinique – Francine Wildenborg, De Gelderlander (8 december 2011) 
‘Ik zit met koptelefoon op in een tent en zeg netjes na wat mij ingefluisterd wordt: ‘Ik wist niet dat ze nog bestonden. (…) Nou, echte mannen (…). Na vijf minuten liggen we dubbel van het lachen in de zogeheten ‘Clinique d’Amour’: behandelingen voor elk soort relatie. In ons geval: recept 3. Een stoere jager – mijn vader dus – moet mij beschermen tegen wat een klein irritant vogeltje blijkt te zijn: de braamsluiper…’
‘ De bizarre ‘relatietherapie’ (…) op het Wintertuin festival heeft blijkbaar toch effect gehad’.

Bekijk het filmpje (interview met dokter Lepelaar & zuster Fuut van Clinique d’Amour, van 0.40 t/m 2.05 min)

Meer informatie over Clinique d’Amour (instant theater).

 

Speciale dank aan:
Buurman & Buurman
– ontwerp logo/huisstijl voor Clinique d’Amour
– Ine Keitz – ontwerp kostuums en applicaties op de tent
– Willem van den Top – opname van scènes, CD en ontwikkeling soundscapes