Ook superhelden blijven zich ontwikkelen

Een superheld kan toch al van alles, zou je denken? Nou ja, een aantal zaken gaan me als ‘held’ zeker goed af. Zo ben je voor originele acts bij Heldendaden aan het juiste adres. Maar ook superhelden doen er goed aan zich te blijven ontwikkelen. Sinds 2016 maakte ik veel vlieguren op het gebied van grafische vormgeving. Sinds kort kan ik een nieuwe power toevoegen aan het dienstenpakket van Heldendaden, namelijk: Huisstijl ontwikkeling.

Huisstijl ontwikkeling
Een vriendin van mij biedt naast holistische massages nu ook mind-body coaching; Een methode die mensen met een (langdurige) pijnklacht kan helpen naar een pijnvrij bestaan. Haar praktijk Ekemasseert wordt Bij-eke.nl (binnenkort online). Deze uitbreiding van haar diensten vroeg om een nieuw logo en een restyling van haar huisstijl.

Heldendaden werd ingevlogen en maakte een nieuw logo, gaf kleuradvies, schreef teksten en verzorgde de opmaak van een flyer, poster en briefpapier. Hieronder zie je het eindresultaat.

Op zoek naar een superheld?
Als je advies of hulp bij de ontwikkeling van je huisstijl, een logo of een flyer kunt gebruiken, geef een gil. Heldendaden komt dan vliegensvlug naar je toe.