Landelijke Afasie Atelierdag

Heldendaden is ingevlogen om stichting Marline Fritzius bij te staan bij de organisatie van de Landelijke Afasie Atelierdag op 17 oktober 2019 in Amsterdam. Na het ontwerp van de uitnodigingen en posters, staat nu de verdere uitwerking van de workshops op de agenda. Leuke klus! 

Landelijke Afasie Atelierdag

Heldendaden klaart elke klus

Heldendaden

Lovende reacties voor Pop-up


‘Hilarisch, superleuk en creatief, verrassend en heel grappig, prima voorstelling met professionele acteurs, vaart en humor, erg veelzijdig, genoten.’

Pop-up in Philharmonie Haarlem
Een greep uit de lovende reacties over de voorstelling ‘Pop-up’, die zaterdag 8 en zondag 9 september 2018 weer te zien was tijdens de Mini Parade in Philharmonie Haarlem.

Scènefoto’s en registratie
Nieuwsgierig? Hieronder een aantal foto’s en bekijk hier de registratie (15 minuten).

Regie: Ewout Eggink • Kostuums: Daisy Lee • Registratie: Juliette Kemperman • Fotografie: Franklin van der Erf en Tjarda Hansma.

Pop-up in Philharmonie

Pop-up in Philharmonie Haarlem

Pop up in Philharmonie Haarlem

Pop-up - hilarische act

Ontdek de schatten van de Jordaan

Drukwerk Open Ateliers Jordaan 2018_door Helden-daden.nl

Open Ateliers Jordaan 2018

Tijdens het Pinksterweekend (19 t/m 21 mei) barst Ateliers Jordaan 2018 los!
Een driedaags feest met actuele kunst, interessante kunstenaars, interactieve presentaties / lezingen, routes, rondleidingen en atelierexposities in de mooie Jordaan. Grijp deze kans om een scala aan ateliers te bezoeken en om met de kunstenaars in gesprek te gaan; laagdrempelig kunst te kijken en te kopen, zo je wilt. Laat je verrassen tijdens een kijkje in deze kunstkeukens! Het gehele programma staat online en is gratis toegankelijk!

Bekijk hier het drukwerk
Helden-daden (Dorinde van Helden) verzorgt niet alleen de coördinatie van dit festijn, maar ook het drukwerk (posters, flyers en WIN ART kaarten).

Grafisch ontwerp

Grafisch ontwerp FoodBook voor Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem

Voor Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem heb ik onlangs een 16 pagina’s tellende brochure – een zogenaamd ‘Drank- en spijzenboek’ – ontworpen (beeldselectie, grafisch ontwerp en drukwerkbegeleiding). 

Blader hier direct door de brochure

Bekijk hier alle ontwerpen

Tips ter verbetering van je nieuwsbrief!

Er zijn online veel gratis tools beschikbaar om zelf een nieuwsbrief te maken. Waarom zou je dan mijn diensten inhuren?


Mijn toegevoegde waarde:

Ik ben zeer creatief op het gebied van vormgeving en de vertaling van jouw boodschap in aansprekend beeld en heldere teksten.  

Dus als je jouw boodschap, product of dienst onder de aandacht wilt brengen maar er zelf geen zin in, idee van of tijd voor hebt? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Lees meer
Restyling door Heldendaden

 

Wat speelt zich af in Clinique d’Amour?

Nieuwsgierig wat zich nu precies afspeelt in Clinique d’Amour, de kliniek die ieders hart sneller laat kloppen? In dit filmpje geven dr. Lepelaar en zuster Fuut een inkijkje …

Clinique d'Amour, the movie

 

Pop-up, the movie

Wij – twee keurige verkoopdames – poppen graag op tijdens uw event of bij een training van uw medewerkers. Deze hilarische act is een feest der herkenning en een ware traktatie. Onderwerpen als klant- en servicegericht werken, salesvaardigheden en samenwerking passeren de revue. Daarbij zijn wij ook inzetbaar als theatrale hosts ter opluistering van uw event en bieden wij aanvullende workshops rond gewenste thema’s. Lees meer >>

Pop-up, the movie

Heldendaden in Philharmonie Haarlem

Zin in gratis plezier op het gebied van film, monumenten en theater? Kom dan op zaterdag 9 of zondag 10 september naar het Haarlem Cultuur Festival, de culturele opening van het Heldendaden in Philharmonie Haarlemseizoen.

In de Grote Foyer van de Philharmonie strijkt een mini parade neer en beleef je allemaal leuke acts, waaronder: 

Za 9 sept: Clinique d’Amour
Dokter Lepelaar en zuster Fuut bieden je een bijzonder avontuur met verrassende uitkomst: tussen 12:00 en 17:00

Zo 10 sept: Pop-up
Twee keurige verkoopdames zo op het oog. Maar niets is wat het lijkt. Een korte absurde voorstelling: 11:45 | 13:15 | 14:30 | 16:30

Adres Philharmonie:
Lange Begijnestraat 11, Haarlem

Bekijk hier het gehele programma van het Haarlem Cultuur Festival. 

‘Pop-up’ goed ontvangen!

Onze nieuwe voorstelling ‘Pop-up’ werd goed ontvangen tijdens het festival ‘Kijken, kijken, kopen’ in Arnhem en Alkmaar (afgelopen 2 en 9 april 2017).

Een greep uit de reacties:

‘Geestig en herkenbaar’

‘Lekker absurd, leuke act’

Pop up voorstelling