Dorinde geeft een inkijkje…

Ik ben weer beschikbaar voor een leuke nieuwe baan. Benieuwd wat ik als marketingcommunicatie professional te bieden heb? Klik op play en ontdek snel hoe ik uw bedrijf en/of team van dienst kan zijn.

Act op maat: Clara en de Notenkraker

Onlangs streken Clara en de Notenkraker neer in Schiedam, zo uit het sprookjesachtige ballet van Tchaikovsky. Dat Clara niet van suiker is en zomaar iets voor zoete koek slikt, bleek tijdens deze act op maat. Het was één van de activiteiten die tijdens de jaarlijkse Winterwandeling van Stichting Mooi Werk te beleven waren.

Act op maat_Notenkraker & Clara

Een impressie 

Het publiek valt in het verhaal op het moment dat de Notenkraker en Clara zijn ontsnapt aan de Muizenkoning. De Notenkraker blijkt een prins en wil Clara als dank voor zijn redding meenemen naar zijn ‘Snoepgoedland’.

Hij schept op over alle lekkernijen in zijn Rijk, de chocospritsen vers uit de moestuin en maakt Clara lekker met een uitnodiging voor het Hoge Bloedsuiker Gala. ‘Dan ben je mijn eregast!’ Allemaal leuk en aardig denkt Clara, maar ze vindt dat ze eerst wat moeten daten. ‘Wat eten?’, vraagt de prins verward. ‘Nee, wat daten’, zegt ze, ‘op date … om elkaar beter te leren kennen. Dan weet ik ook gelijk wat voor snoep ik in de kuip heb’. 


Act op maat

Heldendaden verzorgt theater op maat en originele acts om uw evenement, borrel of teambuilding feestelijk in te leiden. Ook in te zetten om thema’s naar wens aan te stippen.

Een act of theater op maat voor een evenement of feest is al mogelijk vanaf € 550. Neem vrijblijvend contact op, Heldendaden denkt graag met u mee. 

Landelijke Afasie Atelierdag

Heldendaden is ingevlogen om stichting Marline Fritzius bij te staan bij de organisatie van de Landelijke Afasie Atelierdag op 17 oktober 2019 in Amsterdam. Na het ontwerp van de uitnodigingen en posters, staat nu de verdere uitwerking van de workshops op de agenda. Leuke klus! 

Landelijke Afasie Atelierdag

Heldendaden klaart elke klus

Heldendaden

Lovende reacties voor Pop-up


‘Hilarisch, superleuk en creatief, verrassend en heel grappig, prima voorstelling met professionele acteurs, vaart en humor, erg veelzijdig, genoten.’

Pop-up in Philharmonie Haarlem
Een greep uit de lovende reacties over de voorstelling ‘Pop-up’, die zaterdag 8 en zondag 9 september 2018 weer te zien was tijdens de Mini Parade in Philharmonie Haarlem.

Scènefoto’s en registratie
Nieuwsgierig? Hieronder een aantal foto’s en bekijk hier de registratie (15 minuten).

Regie: Ewout Eggink • Kostuums: Daisy Lee • Registratie: Juliette Kemperman • Fotografie: Franklin van der Erf en Tjarda Hansma.

Pop-up in Philharmonie

Pop-up in Philharmonie Haarlem

Pop up in Philharmonie Haarlem

Pop-up - hilarische act

Ontdek de schatten van de Jordaan

Drukwerk Open Ateliers Jordaan 2018_door Helden-daden.nl

Open Ateliers Jordaan 2018

Tijdens het Pinksterweekend (19 t/m 21 mei) barst Ateliers Jordaan 2018 los!
Een driedaags feest met actuele kunst, interessante kunstenaars, interactieve presentaties / lezingen, routes, rondleidingen en atelierexposities in de mooie Jordaan. Grijp deze kans om een scala aan ateliers te bezoeken en om met de kunstenaars in gesprek te gaan; laagdrempelig kunst te kijken en te kopen, zo je wilt. Laat je verrassen tijdens een kijkje in deze kunstkeukens! Het gehele programma staat online en is gratis toegankelijk!

Bekijk hier het drukwerk
Helden-daden (Dorinde van Helden) verzorgt niet alleen de coördinatie van dit festijn, maar ook het drukwerk (posters, flyers en WIN ART kaarten).

Grafisch ontwerp

Grafisch ontwerp FoodBook voor Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem

Voor Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem heb ik onlangs een 16 pagina’s tellende brochure – een zogenaamd ‘Drank- en spijzenboek’ – ontworpen (beeldselectie, grafisch ontwerp en drukwerkbegeleiding). 

Blader hier direct door de brochure

Bekijk hier alle ontwerpen

Tips ter verbetering van je nieuwsbrief!

Er zijn online veel gratis tools beschikbaar om zelf een nieuwsbrief te maken. Waarom zou je dan mijn diensten inhuren?


Mijn toegevoegde waarde:

Ik ben zeer creatief op het gebied van vormgeving en de vertaling van jouw boodschap in aansprekend beeld en heldere teksten.  

Dus als je jouw boodschap, product of dienst onder de aandacht wilt brengen maar er zelf geen zin in, idee van of tijd voor hebt? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Lees meer
Restyling door Heldendaden

 

Wat speelt zich af in Clinique d’Amour?

Nieuwsgierig wat zich nu precies afspeelt in Clinique d’Amour, de kliniek die ieders hart sneller laat kloppen? In dit filmpje geven dr. Lepelaar en zuster Fuut een inkijkje …

Clinique d'Amour, the movie

 

Pop-up, the movie

Wij – twee keurige verkoopdames – poppen graag op tijdens uw event of bij een training van uw medewerkers. Deze hilarische act is een feest der herkenning en een ware traktatie. Onderwerpen als klant- en servicegericht werken, salesvaardigheden en samenwerking passeren de revue. Daarbij zijn wij ook inzetbaar als theatrale hosts ter opluistering van uw event en bieden wij aanvullende workshops rond gewenste thema’s. Lees meer >>

Pop-up, the movie